Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

De zorg het belangrijkste verkiezingsthema!

De zorg het belangrijkste verkiezingsthema!

8 aug 2012

Dat de zorgverzekeringen de Nederlanders bezig hield dat wisten we inmiddels al, dit onderzoek van eenvandaag laat zien hoe hoog het zit.

Meer een kwart van de in totaal 28000 ondervraagden gaf aan dat de zorg en de zorgverzekering het belangrijkste onderwerp is voor de komende verkiezingen. De eigen bijdrage en de afslanking van het basispakket 2013 zijn de onderwerpen die de mensen bezig houden. Uit het recente kunduz akkoord, ook wel lente akkoord, is al bekend geworden dat onder meer het eigen risico zal stijgen naar 350 euro en het basispakket verder afgeslankt zal worden om zo de kosten te kunnen drukken en te kunnen bezuinigen op de zorg.

Hoe en op welke manier een oplossing gaat komen voor de minima qua betalingen omtrent de hoogte van het eigen risico en andere kosten is nog niet bekend, dit zal mogelijk pas na Prinsjesdag uitkomen.

De resultaten van bovenstaande komen voort uit de enquête van Prodemos en eenvandaag onder de leden van het eenvandaag opiniepanel.  

 bron: Eenvandaag

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.