Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

delta lloyd zorgpremie 2016

Delta Lloyd zorgpremie 2015 stijgt met 4,5%

13 nov 2014

Delta Lloyd komt dan ook in navolging van OHRA en CZ met haar zorgpremie van 2015, met inderdaad een lichte stijging van 4,5 % voor het basispakket van 2015. De reden van de stijging is net als bij de overige zorgverzekeraars de wijzigingen in de wet van de AWBZ die een transitie doormaakt naar de wet Langdurige Zorg waardoor een aantal zaken verschuiven naar de zorgverzekeraar. De stijging van de zorgpremie kan worden gedekt door het inzetten van het eigen vermogen.

Overzicht polis Delta Lloyd 2015:

De prijs van het basispakket komt in 2015 uit op € 98,78  per maand dit was € 94,51 per maand. Een stijging van € 4,27 per maand. De Delta Lloyd polis is een vrije keuze polis ofwel een restitutieverzekering, dit betekent dat u gebruik kunt maken van alle zorgverzekeraars in Nederland.

 

Delta Lloyd heeft een aantal aanvullende polissen beschikbaar in 2015:

 

  • Delta Lloyd Start en kost € 13,90
  • Delta Lloyd Extra  en kost € 25,90
  • Delta Lloyd Compleet  en kost € 39,80
  • Delta Lloyd Comfort en kost € 61,20
  • Delta Lloyd Top en kost € 142,15
  • Delta Lloyd Zilver en kost € 23,20
  • Tandengaaf 250
  • Tandengaaf 500
  • Tandengaaf 1000*
  • Tandengaaf 1500*

* Let op voor deze tandartspakketten geldt een medische selectie en een verklaring van uw tandarts.

 

Korting Delta Lloyd voor consumenten via zorgverzekeringwijzer.nl

Vanwege de inmiddels al jarenlange samenwerking met zorgverzekeringwijzer hebben wij exclusieve kortingen kunnen bedingen voor de consumenten die de zorgverzekering afsluiten via zorgverzekeringwijzer.nl Deze korting kan oplopen tot 25% en zijn uiteraard verwerkt in onze zorgvergelijker waar u eenvoudig en onafhankelijk uw zorgverzekering kunt vergelijken. Voor een uitgebreid overzicht van de korting op de Delta Lloyd verzekering gaat u naar de pagina Delta Lloyd zorgverzekering 2015.

Wilt u op de hoogte blijven indien alle verzekeraars haar zorpgremies bekend hebben gemaakt? Dan kunt u zich rechts boven inschrijven voor het zorgpremie alarm u ontvangt dan automatisch een bericht wanneer het beste moment is om te starten met het vergelijken van de zorgpremie 2015

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.