Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ditzo zorgpremie 2017

Ditzo blijft koploper in 2017

19 nov 2016

Ditzo heeft zojuist de zorgpremie van 2017 bekend gemaakt, een verrassing weliswaar daar we deze eigenlijk pas 1 minuut voor 12 verwacht hadden! Echter stijgt de polis wel met 7,10 euro naar 100,95 per maand! Daarmee blijft het de goedkoopste polis met een vrije zorgkeuze in 2017!

Welke polis heeft de Ditzo zorgpremie 2017?

Ditzo is zoals we bij meerdere verzekeraars zien van naam gewijzigd van restitutie naar combinatiepolis. De reden hiervoor is dat ze in plaats van de 100% vergoeding een 100% vergoeding van de marktconforme prijs bieden. Eigenlijk dus totaal niet veranderd ten opzichte van voorgaande jaren maar door de regelgeving van de Nederlandse Zorgautoriteit dus vanaf vandaag een combinatiepolis.

Ditzo heeft een aantal aanvullende pakketten die u kunt afsluiten bij de basisverzekering namelijk de volgende:

  • Ditzo Zorg Goed, vanaf 5,90 euro per maand
  • Ditzo Zorg Beter, vanaf 8,90 euro per maand
  • Ditzo Zorg Best , vanaf 26,50 euro per maandditzo zorgverzekering 2017

Voor de prijzen van de aanvullende pakketten en de inhoud hiervan verwijzen wij u graag naar de pagina van Ditzo zorgverzekering 2017

Met de bekendmaking van deze polis verwachten wij nog vier polissen, wij gaan vannacht de polissen verwerken in de database en daarna kunt u direct starten met het vergelijken van uw zorgpremie van 2017.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.