Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ditzo zorgpremie 2014

Ditzo ziet af van marketingcampagne of toch niet?

4 dec 2013

Ditzo zorgverzekering, wie kent ze niet? Ieder jaar weten ze de consumenten te overtuigen van een geweldig staaltje marketing. Dit jaar hebben ze wederom een meesterzet gedaan voor de zorgverzekering van 2014, namelijk het budget van de marketing schenken aan een goed doel!

Zorgverzekeraar Ditzo heeft aangegeven voor de zorgverzekering van 2014 het bedrag wat normaliter gebruikt wordt voor de marketing uit te geven aan het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis gaat voor onderzoek naar kanker.  Ditzo wil op deze manier aangeven dat het geld naar de zorg moet daar waar het nodig is. Het onderzoek dat hiermee gesponsord is staat onder leiding van Professor Rene Bernards en betreft personalised medicin. Met dit onderzoek hopen ze een behandeling op maat te krijgen die is afgestemd op specifieke afwijkingen in het DNA materiaal van de tumor. Het Antoni van Leeuwenhoek is dan ook erg verheugd met dit initiatief.

Wat kunt u doen om te helpen dat Ditzo het bedrag over gaat maken? Dat is heel eenvoudig, op de website kijkkankerdewerelduit.nl kunt u een filmpje bekijken voor ieder bekeken filmpje doneert Ditzo een euro, deelt u het filmpje dan geeft Ditzo er twee!  Kortom toch een beetje marketing maar wel ten goede aan een goed doel. Deel dit bericht zodat zo veel mogelijk consumenten gebruik maken van het filmpje van Ditzo om zo snel mogelijk het mooie bedrag van 1 miljoen beschikbaar te maken voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Na het bekijken van het filmpje toch nieuwsgierig hoe Ditzo voor u uit de vergelijking komt? Start dan nu direct met uw zorgverzekering vergelijken

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.