Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Ditzo zorgverzekering 2016

Ditzo zorgverzekering 2013

12 okt 2012

Afgelopen jaar was Ditzo zorgverzekering een van de goedkoopste aanbieders van het basispakket, met een vrije keuze voor ziekenhuis of specialist. Ze werden uitgeroepen tot beste nieuwe zorgverzekering van 2012, zullen ze het dit jaar weer gaan overtreffen?

Afgelopen jaar wonnen ze vooral op het gebied van brillen en lenzen, waar men bij Ditzo zorgverzekering een speciale aanvullende zorgverzekering voor af kon sluiten. Helaas is dit in maart gestopt.

Extra hulp nodig? Ook dit is mogelijk met behulp van een zorgcoach van Ditzo, deze kan voor u bemiddelen in de wachtlijsten of u voorzien van extra informatie, hulp in het buitenland of het regelen van zorghulpmiddelen.

Ditzo zorgverzekering 2013 is altijd bereikbaar, 24/7 telefonisch en via email. Door middel van mijn Ditzo kunt u zelf alles declareren en aangeven wat uw wensen zijn. Krijgt u ze niet te pakken? Laat een berichtje achter en ze nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dat is de kracht van Ditzo zorgverzekering die ook in 2013 zal gaan knallen met hun campagne. Afgelopen jaar hadden ze de commercial van John de Wolf in een Amsterdams ziekenhuis. Bent u nieuwsgierig geworden waar Ditzo zorgverzekering in 2013 mee gaat komen? Schrijf u dan nu alvast in voor de nieuwsbrief en wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom alle zorgverzekeringen van 2013. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.