Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ditzo zorgverzekering 2018

Ditzo zorgverzekering stijgt 2 euro per maand

13 nov 2017

Ditzo heeft gisteren als een van de laatste zorgverzekeraars haar premie bekend gemaakt, deze stijgt licht mee met de markt met 2 euro per maand naar 102.95 euro per maand. Hiermee lijkt de verzekeraar weer hoge ogen te gooien met deze combinatiepolis. Ditzo staat er al jaren om  bekend om een van de laatste te zijn die de zorgpremies bekend maakt op de laatste dag van het wettelijke termijn. De prijsvechter van ASR staat er ook bekend om zijn mediacampagnes die waarschijnlijk vanaf nu weer volop te zien zullen zijn op de landelijke media, wij zijn benieuwd! 

Welke polis heeft Ditzo in 2018? 

Ditzo zorgverzekering 2018: vanaf 102,95 euro per maand (combinatiepolis) Let op, deze heeft dus een vrije keuze van alle ziekenhuizen maar niet van alle zorgverleners! 

Welke aanvullende pakkketten heeft Ditzo? 

Bekijk de aanvullende pakketten op de website van Ditzo, klik hier voor de website van Ditzo. 

Tevens indien je het eigen risico verhoogt met 500 euro vrijwilig dan zakt de zorgpremie naar 87,95 euro per maand! Wellicht de moeite waard indien u gezond bent en een gokje kan wagen?

Vanaf wanneer kunt u de zorgverzekering vergelijken? 

Vanaf 09:00 uur zit ons team van experts klaar om u te helpen met het afsluiten van uw zorgverzekering, het meest verstandige is dat u vooraf alvast de zorgvergelijker maakt en invult met de behoeftes die u verwacht nodig te hebben in 2018. Daarna kunt u bellen of chatten met een van onze medewerkers die graag de overstap geheel in orde maken om u te voorzien van een goede zorgverzekering in 2018. Let op, onze prijzen kunnen verschillen daar wij voor enkele zorgvezekeraars een forse korting hebben kunnen bedingen, ook de pakketten kunnen anders zijn dan wanneer u op de consumenten pagina's kijkt. Twijfelt u ergens over neemt u dan gerust even contact met ons op en wij helpen u graag verder.!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.