Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

DSW zorgverzekeraar 2016

DSW premie 2013

26 sep 2012

De afgelopen week is er enige onduidelijkheid gerezen over de hoogte van de premie voor het basispakket van de zorgverzekering. Minister van Volksgezondheid, Edith Schippers maakte bekend dat deze met niet meer dan 20 euro zou stijgen terwijl de zorgverzekeraars naar buiten brachten deze volgend jaar met 100 euro te willen verhogen, de totale jaarpremie zou dan uitkomen op 1.350 euro.

Nu heeft zorgverzekeraar DSW uit Schiedam bekend gemaakt de premie voor het basispakket voor het volgend jaar niet te verhogen. Of men nu individueel of collectief verzekerd is, dat maakt voor de DSW verzekerden niets uit, de premie op jaarbasis zal 1.230 euro bedragen, wat per maand op 102,50 euro uitkomt, en dus niet verschilt van de premie van dit jaar.

De laatste jaren werden de premies bij iedere zorgverzekeraar verhoogd. Met deze berichtgeving, blijft DSW niet alleen onder de door Volksgezondheid aangekondigde verhoging, maar tevens zullen zij ook onder de gemiddelde premie van de overige zorgverzekeraars duiken.

Het eigen risico zal volgend jaar wel verhoogd worden van 220 naar 350 euro, waardoor de zorg in 2013 duurder zal worden.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.