Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

DSW winnaar awards 2015

DSW scoort weer hoogste klanttevredenheid!

11 okt 2015

Net als vorig jaar is DSW bij een consumentenenquête van de vergelijkingssite ZorgverzekeringWijzer.nl gekozen als de verzekeraar met de hoogste klanttevredenheid. CZ kwam het slechts uit de enquête en nam daarmee de rode lantaarn van Ohra over.

Aan de ruim 2000 deelnemers aan de enquête onder consumenten en zorgverleners werd onlangs een rapportcijfer gevraagd voor de hoogte van de premie, de voorwaarden, uitbetaling en klantenservice van de verzekeraar waar men dit jaar verzekerd is.

Opvallend is dat de tevredenheid van de klanten van de kleine verzekeraar DSW nog verder lijkt te verbeteren. Met als uitschieter een gemiddeld rapportcijfer van 9,2 bij het uitbetalen van de declaraties. Ook werd de klantenservice met een 9 beloond.

Consumenten waren slechts over 2 verzekeraars meer tevreden dan vorig jaar. DSW werd beloond met een stijging van een 8,6 naar een 8,7 en de tevredenheid bij de verzekerden van Ohra werd dit jaar met een 7,8 gewaardeerd waar dat vorig jaar een 7,2 was.

Uitslag consumenten ZorgverzekeringWijzer.nl

Uitslagen ZorgverzekeringWijzer.nl consumenten per categorie

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Beste Hans, Bij DSW kan je gebruik maken van alle ziekenhuizen, vanaf 19 November is dit ook verwerkt in onze zorgvergelijker waarbij je kan aangeven welke instelling of behandelaar je hierop extra wilt controleren. ZorgverzekeringWijzer

Door ZorgverzekeringWijzer op 22 okt 2015

DSW zorgverzekeraar komt goed uit de bus. Maar mij vraag is kan je in ieder ziekenhuis terecht voor goede zorg?

Door Hans op 22 okt 2015

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.