Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Goedkope zorgverzekering

Een nog goedkopere zorgverzekering?

21 dec 2013

Dit jaar hebben we een forse daling gezien van de zorgpremie 2014, een eenmalige actie zo lijkt het daar in 2015 de zorgverzekering wederom gaat stijgen. Wat kunt u dit jaar doen om uw zorgverzekering zo goedkoop mogelijk te maken? Het belangrijkste is dat u uw zorgverzekering gaat vergelijken, dit levert de grootste besparing op tot wel 300 euro per jaar

Goedkope zorgverzekering

U kunt uw zorgverzekering goedkoper maken door goed te kijken wat u verwacht aan zorg nodig te hebben in 2014. U kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van de zorgvergelijker. U zult zien dat in veel gevallen dit een flinke besparing kan opleveren.

Het verplichte eigen risico verhogen

U kunt het nog goedkoper maken indien u gebruik maakt van het verhogen van uw eigen risico tot maximaal € 860,- per jaar. Dit levert u een voordeel op van ongeveer € 20,- per maand. Let wel indien u gebruik gaat maken van zorg dan kunnen de kosten snel flink oplopen, het blijft dus even gokken of dit rendabel is maar in principe een manier om de kosten te drukken

Keuzevrijheid laten vallen

De zorgverzekeringen met keuzevrijheid zijn duurder dan de polissen zonder keuzevrijheid. Dit betekent dat alleen de zorg vergoed gaat worden voor een zorgverlener waarmee uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten voor 2014. Hebben zij dit niet dan dient u de kosten zelf te betalen en te declareren bij uw zorgverzekering, in sommige gevallen krijgt u dan maximaal 60% van het bestede bedrag terug van uw zorgverzekeraar.

Uw zorgverzekering per jaar betalen

Het is mogelijk om uw zorgverzekering in een keer te betalen, dit levert al snel een besparing op van 3% op uw totale premie per jaar. Voor een aantal zorgverzekeringen geldt dit ook op de aanvullende zorgverzekeringen. Kortom toch weer enkele euro’s die u kunt bezuinigen op uw zorgverzekering.

Dit jaar is de verwachting dat er minder mensen een overstap zullen maken naar een nieuwe zorgverzekering. Mede door de prijsdalingen denken veel Nederlanders dat ze goed zitten bij hun huidige verzekeraar. Echter is er zoals u in bovenstaande verhaal heeft kunnen lezen nog veel te halen voor de zorgverzekering van 2014. Maak dus gebruik van de zorgvergelijker en bespaar veel geld op uw premie!

 

 

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.