Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Energiek zorgpremie

Energiek zorgpremie 2015

14 nov 2014

De zorgverzekering speciaal voor vrouwen, Energiek heeft vandaag haar premie bekend gemaakt. De prijs voor het basispakket in 2015 komt uit op € 99,95 per maand bij een eigen risico van € 375,- per jaar. Energiek is onderdeel van ENO, waar ook het sublabel Salland en Holland Zorg onder valt. De laatste is overigens een verzekeraar enkel voor consumenten die wonen buiten Nederland maar werken binnen Nederland.

Aanvullende pakketten Energiek 2015:

Energiek heeft een viertal aanvullende pakketten namelijk:

  • Energiek Start, vanaf € 5,85 per maand
  • Energiek Extra, vanaf € 9,25 per maand
  • Energiek Plus, vanaf € 17,50 per maand
  • Energiek Top, vanaf € 29,90 per maand

Ook een stijgende zorgpremie voor Energiek;

De reden van de stijgende zorgpremie staat niet vermeld op de website maar zal er zeker mee te maken hebben dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), hierdoor komt de thuiszorg onder meer voor rekening van de zorgverzekeraar in plaats van het rijk. Veel zorgverzekeraars noemen dit het grootste probleem waardoor de zorgpremie helaas moet stijgen.

Zorgverzekeraar ENO

Het is te wachten op Salland, ook onderdeel van ENO welke haar zorgpremie voor 2015 nog niet bekend heeft gemaakt. Uiterlijk voor 19 November dient dit te geschieden dan verloopt het wettelijke termijn die is gesteld voor de bekendmaking van de zorgpremie 2015. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.