Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

FBTO zorgpremie

FBTO zorgpremie 2015

17 nov 2014

Nadat eerder ONVZ met haar zorgpremie voor 2015 naar buiten kwam is het nu de beurt aan FBTO.  FBTO heeft sinds dit jaar 2 varianten beschikbaar:

  • Restitutiepolis FBTO 2015: € 98,50 per maand
  • Naturapolis FBTO 2015: € 92,00 per maand

* beide gebaseerd op een eigen risico van € 375,- per jaar

Dit betekent dat ook FBTO ook een stijging doormaakt in de zorgpremie namelijk van € 3,50 per maand. Zij lijken dan ook tussen alle andere verzekeraars in te gaan zitten. De Restitutiepolis is een nieuwe polis die FBTO dit jaar is gestart.

FBTO valt onder het Achmea concern waar ook Zilveren Kruis, De Friesland, Kiemer en Prolife onder vallen. Wij verwachten dan ook dat deze ook komende dag beschikbaar zullen komen voor het publiek.

FBTO Modules 2015

Zoals bekend is FBTO een verzekeraar die met Modules werkt die je op ieder moment van het jaar aan en uit kan schakelen indien je daar gebruik van zou willen maken. Per 2015 veranderen deze modules ook want de wachttijd voor het gebruik hiervan worden verkort naar een maand.  De kosten voor deze modules verschillen wel per leeftijd, naarmate de leeftijd toeneemt stijgt ook de prijs voor deze module. Uiteraard zijn deze allemaal verwerkt in onze zorgvergelijker waar u vanaf 19 November uitgebreid gebruik van kunt maken! Een overzicht van de aanvullende modules FBTO 2015:

  • Alternatieve geneeswijzen
  • Gezinsplanning
  • Gezichtszorg en orhtodontie
  • Calamiteiten
  • Buitenland
  • Extra zorg.

Wilt u de FBTO zorgverzekering direct afsluiten? Dat kan eenvoudig en snel via onze zorgvergelijker, u kunt ook op de website van FBTO uw premie berekenen. 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.