Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

fbto zorgpremie 2017

FBTO zorgpremie 2017

19 nov 2016

De  zorgverzekeraar FBTO, onderdeel van Achmea heeft ook zojuist de zorgpremie voor 2017 gelanceerd. Het zal u waarschijnlijk niet meer verbazen daar we bij de hele Achmea holding al een stijging hebben gezien in de zorgpremie dat deze ook meestijgt. Dit ondanks dat ze ook weer hun reserves hebben ingezet voor de komender zorgperiode.

Welke polis heeft de FBTO zorgpremie 2017:

FBTO heeft net als vorig jaar twee varianten namelijk:

  • Restitutiepolis vanaf 108,50 per maand (stijgt 8,55 euro per maand)
  • Naturapolis vanaf 103,50 per maand ( stijgt 9,25 euro per maand)

FBTO aanvullende modules:

Bij FBTO kunt u verschillende aanvullende modules ook gedurende het seizoen aan en uitzetten. Echter voor een aantal modules geldt echter wel dat je een bepaalde periode deze aan moet hebben staan en / of tot het einde van het jaar moet gebruiken om een vergoeding te krijgen van het geselecteerde product.

Voor de aanvullende modules wordt geen gebruik gemaakt van medische selectie.

Welke verzekeraars verwachten we nog meer van Achmea?

Wij wachten nu enkel nog op Ziezo ook nog een label van Achmea en dan is het rijtje van Achmea compleet. Dit mede doordat zorgverzekeraar Youcare niet meer aanwezig is op de markt voor de komende zorgperiode en is gestopt als verzekeraar. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.