Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Fysiotherapie en de zorgverzekering 2014

Fysiotherapie in 2014

3 dec 2013

Veel Nederlanders maken gebruik van fysiotherapie, zo ook in 2014 is het een van de meest afgesloten aanvullende polissen. In 2014 is de vergoeding vanuit het basispakket beperkt en enkel vergoed indien u een chronische aandoening en / of urine incontinentie heeft. Heeft u dit niet? Dan volgt er geen enkele vergoeding vanuit het basispakket en kunt u zich het beste voorzien door middel van een aanvullende zorgverzekering. Welke zorgverzekering heeft de beste vergoeding voor de fysiotherapie in 2014? Dat overzicht kunt u eenvoudig terugvinden in het overzicht: vergoeding fysiotherapie 2014. U kunt hier terugvinden wat de zorgverzekeraar maximaal gaat vergoeden per pakket.

Zorgverzekering vergelijken

Heeft u in 2013 veelvoudig gebruik gemaakt van uw fysiotherapeut en wenst u dit te continueren in 2014? Dan kan het heel lastig zijn om een zorgverzekering te vinden die u zonder problemen accepteert indien u voor maximale fysiotherapie kiest. Dit was een vraag die we hebben ontvangen van een aantal consumenten en daarom hebben wij onze vergelijking aangepast met een medische selectie. U kunt eenvoudig door te klikken op de plaatjes in de vergelijker uw keuzes maken van welke zorgverzekering het beste bij u past in 2014.

Enkele voorbeelden van zorgverzekeraars welke onbeperkt vergoeden:

  • Menzis                        € 116,78 + FNV aanmelding
  • De Amersfoortse       € 154,48
  • Delta Lloyd                 € 213,26

 

Nieuwsgierig welke zorgverzekering of pakket het beste bij u past? Bekijk dit dan eenvoudig door uw zorgverzekering te vergelijken op zorgverzekeringwijzer.nl. De echte onafhankelijke en actuele website! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.