Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

zorgverzekeringwijzer fysiotherapie

Goede voornemens beginnen met een goede zorgverzekering!

20 dec 2016

Ben jij van plan om het in 2017 helemaal anders te gaan doen door bijvoorbeeld de sportschool in te duiken of een (halve) marathon te gaan lopen? Hartstikke goed! Maar houd wel rekening met eventuele blessures die kunnen optreden. Zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapiebehandelingen niet vanuit de basisverzekering, dus vergelijk goed de aanvullende verzekeringen.

 

Het plotseling beginnen met jouw nieuwe sportieve uitdaging brengt enige risico’s met zich mee. Wanneer je uit het niets vijf dagen per week de sportschool induikt, gaat wielrennen of gaat trainen voor een marathon verhoogt dit de kans op onder andere lichte blessures of ernstigere gevolgen zoals bijvoorbeeld een gebroken pols of een gescheurde pees. Wanneer dit het geval is, wordt vaak gezien dat patiënten pas bij een eerste bezoek aan een arts of ziekenhuis erachter komen dat zij niet goed verzekerd zijn. Aan de (na)behandelingen van fysiotherapie kan namelijk een behoorlijk kostenplaatje komen te hangen.  

 

Niet alleen wanneer men actief een sport beoefent, maar ook als je chronisch last hebt van rugklachten of je gewrichten, kan het nuttig zijn om je goed aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Omdat zorgverzekeraars in de meeste gevallen maar een maximaal aantal behandelingen per jaar vergoeden, is het verstandig de verschillende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Om het je wat makkelijker te maken laat ZorgverzekeringWijzer de premies van alle zorgverzekeraars in een overzicht zien. Door middel van de zoekfunctie kan van tevoren onderscheid worden gemaakt tussen fysiotherapie vanaf 18 jaar en (kinder)fysiotherapie onder 18 jaar, maar ook tussen psychosomatische, geriatrie en bekkenfysiotherapie. 

Anne van Hout

Anne van Hout, werkt als freelance journalist - heeft als doel om elke consument zo goed mogelijk te informeren door nieuwsberichten rondom zorgverzekeringen voor een ieder toegankelijk te maken.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.