Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

goedkope zorgverzekering voor buitenlandse werknemers

Goedkope zorgverzekering met laag eigen risico

22 jan 2014

Het klinkt te mooi om waar te zijn, een zorgverzekering met een laag eigen risico. En misschien is het ook wel te mooi om waar te zijn. In Nederland zijn er dergelijke zorgverzekeringen maar bijna niemand komt hiervoor in aanmerking.

Het is voor zorgverzekeraars mogelijk om een verzekering aan te bieden tegen een bodemprijs zonder eigen risico. Vooral buitenlandse werknemers die in Nederland werken kunnen hiervan profiteren. Voor de gemiddelde Nederlander is een extreem lage zorgpremie wel mogelijk maar hiervoor moet het eigen risico extreem verhoogd worden. Een verhoging van het wettelijk eigen risico van €360 euro naar €860 kan resulteren in een zorgpremie van ongeveer €70.

Toch blijken er ook zorgverzekeringen te zijn met eenzelfde lage premie waarbij er geen eigen risico gelopen wordt. Buitenlandse werknemers die in Nederland actief zijn kunnen via hun werkgever voor ongeveer €70 per maand een volwaardige basisverzekering afsluiten met bovendien ook nog enkele extra’s.

Naar aanleiding van deze goedkope zorgpolissen wil de PVV dat dit ook mogelijk wordt voor iedereen die woonachtig is in Nederland. Tweede Kamerlid Reinette Klever: “Henk en Ingrid liggen krom om hun zorgkosten te betalen, terwijl buitenlandse werknemers voor een dubbeltje op de eerste rang zitten”. De PVV heeft daarom Kamervragen gesteld en een oproep gedaan aan minister Schippers om een einde te maken aan deze discriminatie.

Bron: Nujij.nl, PVV

Reacties op dit bericht

Wij Nederlanders worden deze regering al jaren in de maling genomen en zolang je geen hoofddoek of wat dan ook draagt dan ben jij als hollander nergens meer ,En nu komen daar de oost Europeanen er nog eens bij en die worden ook aan alle kanten geholpen met deze laagste premie schopt dit weer tegen de benen van de hollander die elke maand weer moet zien hoe die zijn premie.s kan gaan betalen !!!

Door Marcel op 22 jan 2014

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.