Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

inloop spreekuur zorgverzekeringen

Gratis inloopspreekuur (zorg)verzekeringen

6 dec 2015

Jaarlijks wisselt  slechts 7  % van de verzekerden van zorgverzekeraar. Onvoorstelbaar dat wij zuinige Hollanders zoveel besparing aan ons voorbij laten gaan.

Tot 1 januari  kunt u nog overstappen en meestal levert dat uw gezin een besparing op van al gauw enkele honderden euro's per jaar. Toch zijn er ook wel spijtoptanten, meestal met een zgn. 'budgetverzekering'.

Budgetverzekerden lopen namelijk het risico dat niet hun hele zorgnota wordt vergoed.  In een enkel geval moeten ze de helft van de kosten zelf betalen, bijvoorbeeld omdat hun ziekenhuis geen afspraken met de zorgverzekeraar had gemaakt. Of wanneer het aantal afgesproken verrichtingen is overschreden. Dit gebeurde onlangs in Alkmaar bij de staaroperaties.

Hoewel u momenteel wordt overspoeld met ongevraagde informatie over zorgverzekeringen, worden wij toch ieder jaar in januari weer geconfronteerd met mensen die te laat hebben gereageerd. Die kunnen dan pas eind 2016 overstappen.

Ook merken wij dat veel mensen toch nog een beetje koud watervrees hebben en dat zij prijs stellen op een persoonlijk gesprek.  Daarom bieden wij vanuit Geijsel Kroon u op de valreep ons gratis inloopspreekuur aan.  In de maand december mag u zonder afspraak bij ons binnenlopen op ons adres Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk a/d Amstel.  Wij kijken dan samen met u op onze vergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl . Neem dan wel even de BSN nummers  van u en uw gezinsleden mee en zorg dat u uw bankrekeningnummer weet. En als u daar prijs op stelt mag u ook die schoenendoos met verzekeringen bij ons achterlaten. Kijken we daar ook meteen even naar.

Bellen voor een afspraak naar 020-4969283 kan ook en is wellicht niet onverstandig.

Ons inloopspreekuur is in de hele maand december op werkdagen en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.