Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ben jij al overgestapt?

Heb jij al gekeken wat je kunt besparen op je zorgverzekering in 2019?

27 dec 2018

De dagen na de kerst, je kan altijd goed merken dat veel Nederlanders ervoor kiezen om deze dagen vrij te nemen, zij het soms zelfs verplicht. Dit zijn wij altijd goed terug in onze statistieken daar de helft van de overstappers nu pas gaat kijken naar zijn zorgverzekering.

Het is ook een logisch gevolg van de deadline die nadert op 31 december om nog een switch te kunnen maken naar een nieuwe zorgverzekering, mits je zelf je huidige polis zelf schriftelijk hebt opgezegd, echter wie doet dat nog? Het is veel eenvoudiger om het nu nog te doen en je oude verzekering zal automatisch gestopt worden.

Besparen op je zorgverzekering in 2019?

Heb jij dan ook al gekeken hoe je kan besparen in 2019 op je zorgverzekering? Het verschil tussen het goedkoopste basispakket van de zorgverzekering en de duurste is nog nooit zo groot geweest 432 euro op jaarbasis! Je leest het goed, een hele berg geld voor exact hetzelfde pakket! De kans dat jij kan besparen is namelijk heel groot, want ieder jaar stapt maar 7% van de Nederlanders over naar een nieuwe zorgverzekering terwijl als we kijken naar de telefonie en de energiemarkt ligt dit percentage fors hoger. Dan hebben we het daarna nog niet eens over de aanvullende zorgverzekering, welke vaak al jaren hetzelfde is terwijl je behoeftes zijn gewijzigd, ook hier kan je fors op besparen!

Hulp nodig bij het vergelijken?

Ons team staat de komende dagen tot in de late uurtjes klaar om u te helpen met het vergelijken van uw zorgverzekering. Het eenvoudigste is om te starten met onze zorgvergelijker, klik hier om te starten met het vergelijken van uw zorgverzekering. Hier kan je in het filter je wensen aangeven wat jij nodig denkt te hebben in 2019. Vervolgens zie je dat de resultaten automatisch verversen en je een pakket op maat te zien krijgt. Kom je er niet uit dan zitten wij uiteraard klaar op de webchat en zijn wij te bereiken via email of telefonisch! Waar wacht je nog op, dat geld laat je toch niet liggen?

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.