Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

hema zorgpremie 2017

HEMA zorgpremie stijgt 132 euro per jaar!

18 nov 2016

HEMA heeft zojuist de premie voor haar zorgverzekering van 2017 bekend gemaakt. Een stijging van 11 euro per maand is het gevolg van 97 euro naar 108 euro per maand bij een eigen risico van 385 euro per jaar. HEMA gaat hiermee verder in de lijn van Menzis welke de risicodrager is van deze polis.

Welke soort polis is de HEMA zorgverzekering?

De HEMA polis is een combinatiepolis, dit wil zeggen dat indien men gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener u slechts 75% van het marktconforme tarief terug krijgt als vergoeding.

HEMA heeft een drietal aanvullende pakketten namelijk:

  • Aanvullend 1, vanaf 7 euro per maand
  • Aanvullend 2, vanaf 14,50 euro per maand
  • Aanvullend 3, vanaf 26 euro per maand

Voor de inhoud van de pakketten verwijzen wij u graag naar de pagina: HEMA zorgverzekering 2017.

Tien procent korting bij HEMA

Ook heeft de HEMA dit jaar weer een aantal extra’s indien je deze polis bij hen afsluit zoals 10 procent korting op bijna alle producten die verkocht worden binnen HEMA.

Welke verzekeraars kunnen we nog verwachten?

Op dit moment zijn er 16 zorgverzekeraars die de prijzen voor de zorgpremie 2017 bekend gemaakt hebben.  Vanuit het Menzis concern is het alleen nog wachten op Anderzorg. De verzekeraars hebben uiterlijk nog tot en met morgen de tijd om de premies bekend te maken dan verstrijkt het wettelijke termijn.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.