Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Hema zorgverzekering

Hema zorgverzekering 2015 stijgt 10 procent!

13 nov 2014

Hema, die vorig jaar startte met een zorgverzekering heeft zojuist haar zorgpremie voor 2015 bekend gemaakt, een stijging van 10% ten opzichte van vorig jaar is het resultaat. € 99 euro gaat deze zorgverzekering kosten in 2015, gebaseerd op een eigen risico van € 375,- per jaar.

Hema biedt haar klanten een aantal aanvullende polissen aan welke ook in 2015 een forse stijging hebben doorgemaakt:

Aanvullende polissen HEMA 2015:

  • Hema aanvullend 1, kost € 7,- per maand
  • Hema aanvullend 2, kost 14,- per maand
  • Hema aanvullend 3, kost 24,- per maand

Tandartspakketten:

  • Tandarts 1, kost € 12,- en dekt alle kosten tot € 250,-
  • Tandarts 2, kost € 24,- en dekt alle kosten tot € 500,-
  • Tandarts 3, kost € 37,- en dekt alle kosten tot € 750,-

Eigen risico keuzes voor 2015 zijn enkel € 375,- of € 875,- indien u laatstgenoemde kiest verkrijgt u een korting van € 24,- per maand op uw basisverzekering.

De dekkingsvoorwaarden van de aanvullende polissen zijn gelijk gebleven aan de voorwaarden van 2014.

10% korting op uw aankopen

Het bijkomend voordeel van de HEMA zorgverzekering is dat u op een groot aantal aankopen bij HEMA 10% korting krijgt. Voor de aanvullende voorwaarden van deze artikelen kunt u terecht op de website van de HEMA zelf.

Overigens valt HEMA onder de vlag van Menzis, zouden deze vandaag ook nog met hun zorgpremie van 2015 komen? Blijf ons volgen, zodra de prijzen naar buiten komen zullen wij deze bekend maken, wilt u een bericht ontvangen zodra alle premies bekend zijn geworden? Schrijft u zich dan in voor het zorgalarm en u ontvangt een email zodra u kunt starten met het vergelijken van de zorgpremies. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.