Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

HEMA zorgpremie 2014

Hema Zorgverzekering een succes?

8 nov 2013

Gisteren was hij daar dan, met een knaller van een marketingcampagne en veel bereik in de nationale media werd de zorgverzekering van de HEMA naar buiten gebracht. Gaat het een succes te worden of een flop? Deel uw mening!

Wat wij wel zien in de statistieken is dat er gisteren heel veel vraag naar de HEMA zorgverzekering is geweest! Zou het succes achter de campagne zijn dat je de 10% korting krijgt door het hele jaar op veel producten op vertoon van je zorgpas?

De basispremie van de HEMA zorgverzekering begint al vanaf 89,- euro, indien u het eigen risico van 850 kiest, dan betaald u slechts 69,- euro per maand! Inclusief de korting. De risicodrager van deze zorgverzekering is Menzis, een verzekeraar met veel aangesloten zorgaanbieders en goede contracten, hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken! Bekijk hem snel en deel uw mening over deze nieuwe HEMA zorgverzekering! 

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.