Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

belang van het vergelijken

Het belang van het vergelijken van uw zorgverzekering

6 dec 2013

Zoals vele inmiddels weten is de premie van de zorgverzekering voor 2014 flink gedaald, helaas zijn de berichten dat de zorgverzekering 2015 weer gaat stijgen ook al naar buiten gebracht, reden des te meer om dit jaar nog even te profiteren van een (andere) goedkope zorgverzekering. Overstappen is niet iets wat in onze aard zit, vaak blijven we vertrouwd bij onze huidige zorgverzekeraar want “dat zit wel goed”. De besparing die kan oplopen tot wel 190 euro per jaar! Zeker de moeite waard om eens goed rond te kijken en uw zorgverzekering te vergelijken.

Up to date?

Het is belangrijk dat u uw persoonlijke situatie voor zich neemt, desnoods schrijft u op wat u denkt te gaan gebruiken voor de zorgverzekering 2014. Bekijk uw huidige polis, voldoet deze nog aan uw wensen? Wellicht heeft u in het verleden een extra aanvullende verzekering afgesloten voor tandzorg of fysiotherapie maar gebruikt u dit niet meer, dat zijn de punten waar veel op bespaard kan gaan worden. Ook andersom is dit het geval, verwacht u juist veel problemen met uw gebit te krijgen of denkt u veel gebruik te maken van een fysiotherapeut, dan is het juist verstandig om dit in uw aanvullende pakket te nemen.

 

Eigen risico, wat moet u hiermee?

Het verplichte eigen risico van uw zorgverzekering bedraagt 360 euro per jaar, u kunt dit vrijwillig verhogen tot 860 euro per jaar. De vraag of dit verstandig is, dat laten wij aan uzelf. Indien u verwacht geen kosten te maken kan het voordeel oplopen tot 20 euro per maand wat u kunt besparen. Echter indien u wel medische kosten gaat maken dan kunnen de kosten snel oplopen en kunt u meer kwijt zijn dan de besparing van 20 euro per maand.

 

Uw zorgverzekering vergelijken

De vergelijker van zorgverzekeringwijzer.nl is met zorg opgebouwd, de pakketten die getoond worden sluiten aan bij de wensen van u die u aan kunt geven door eenvoudig te klikken op de pictogrammen. Direct uw zorgverzekering vergelijken en zien wat u kunt besparen, start nu! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.