Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Interpolis zorgverzekering

Interpolis zorgverzekering komt met App

18 jul 2012

Zorgverzekeraar interpolis is zeer innovatief bezig, ze hebben recentelijk een applicatie (App) ontwikkeld die er is voor de patiënten op het moment dat ze de zorg nodig hebben, de app is genaamd: Zorgassistent.

De zorgassistent is in het leven geroepen door interpolis zorgverzekering, deze applicatie kan u informatie bieden bij klachten van dagelijkse aard zoals onder andere hoofdpijn, buikpijn en nog veel meer. U kunt informatie krijgen over hoe het ontstaat en hoe de werking van de klacht is. U kunt ook afspraken en notities opslaan, deze kunnen met uw agenda gesynchroniseerd worden. Ook handig; er zit een functie op die u hulp kan bieden bij de inname van de medicatie op bepaalde tijdstippen, iets wat vaak vergeten wordt door de patiënten. De patiënt kan zelfs met de app de gesprekken met de arts opnemen, uiteraard na toestemming van deze arts om dit op een later rustig moment nogmaals thuis te beluisteren. Dit is een voordeel zodat de patiënt niet onnodig met vragen zal blijven zitten die inmiddels besproken zijn en het helpt onduidelijkheden uit de weg.

De zorgassistent app van Interpolis is verkrijgbaar in de App store en Google play, doe er uw voordeel mee!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.