Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

besured en promovendum zorgpremie 2019

iptiQ stunt met prijzen besured en promovendum 2019

12 nov 2018

Verzekeraar iptiQ die vorig jaar van VGZ de labels; National Academic, Promovendum en Besured heeft overgenomen lijkt direct voor de aanval te kiezen en zijn stempel te willen zetten op de huidige zorgmarkt. Daar waar we eerder op de dag al stijgende prijzen voorbij hebben zien komen tot wel 17 euro extra per maand verkiest deze verzekeraar ervoor om de prijzen gelijk te houden voor Besured en Promovendum in 2019.

Deze labels hebben de volgende prijzen:

  • Besured: 107,25 euro per maand
  • Promovendum: 107,50 euro per maand
  • National Academic  118,95 euro per maand

De prijzen zijn gebaseerd op een eigen risico van 385,- euro per jaar.

Al deze polissen zijn uitgebreide naturapolissen waarbij een vergoeding wordt verstrekt van maximaal 80% van de marktconforme prijs indien men gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener. Gaat u naar een niet gecontracteerde zorgkliniek, dan kan het zijn dat deze verzekeraar slechts 64% van de marktconforme prijs aan u gaat vergoeden. Het is dus van belang om vooraf even te controleren of uw zorgverlener of kliniek gecontracteerd is door deze zorgverzekeraars.

Zorgverzekeringen vergelijken?

Het zorgseizoen staat letterlijk voor de deur, met nog een aantal verzekeraars die de zorgpremie van 2019 bekend moeten maken. Uiteraard is het nog even wachten op de polissen die bekend staan als de prijsvechters zoals anderzorg en ditzo, die naar verwachting pas vanavond laat hun prijzen publiekelijk zullen maken. Vanaf morgen zal de zorgvergelijker volledig gevuld zijn met alle data afkomstig vanuit de verzekeraars en kunt u starten met uw zorgverzekering vergelijken.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.