Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Jongeren vergeten zorgverzekering

Jongeren vergeten zorgverzekering

1 sep 2015

Steeds meer jongeren die net 18 jaar zijn geworden vergeten een zorgverzekering af te sluiten, mede als gevolg van onwetendheid. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport start de Zorgverzekeringslijn.nl een campagne om deze groep jongeren te wijzen op de financiële risico’s van het niet afsluiten van een zorgverzekering, onder meer door dit filmpje:

Een eigen zorgverzekering

Normaliter tot je 18e dus stond je op de polis van je ouders bijgeschreven, in veel gevallen kosteloos. Nu moet je dat vanaf je 18e zelf gaan betalen en dan kan het rendabel zijn om je eigen zorgverzekering af te sluiten.  Uiteraard mag en kan je ook op de polis van je ouders blijven, echter kost dit wel vaak meer omdat oudere mensen vaak meer zorg nodig kunnen hebben en zich hier beter voor verzekeren. Let wel doe je dit niet binnen afzienbare tijd dan heb je ook nog eens kans dat je een boete op de deurmat krijgt van het Zorginstituut Nederland, want iedereen ook jij bent verplicht tot het aflsuiten van een zorgverzekering!

Veel zorgverzekeraars bieden dan ook speciaal voor jongeren en studenten een studentenzorgverzekering aan met mooie kortingen, bekijk deze snel op onze pagina: Zorgverzekering voor studenten

Vergeet je zorgtoeslag niet!

Een zorgverzekering kan erg prijzig zijn, vooral als je net 18 bent en geen inkomen krijgt. De overheid heeft hier natuurlijk aan meegedacht en daarom kan je ook als je 18 bent zorgtoeslag aanvragen. Dit doe je via de website van de belastingdienst, je kan op onze pagina: Wat is zorgtoeslag hier alles over lezen! P.s. voor de zorgverzekering van 2016 stijgt de zorgtoeslag!

Zorgverzekeringen vergelijken loont!

Natuurlijk zijn wij niet het enige medium die je vertellen dat je een zorgverzekering af moet sluiten, echter tonen wij wel alle zorgverzekeraars van Nederland en jawel, onafhankelijk (mooi woord welke je overal tegenkomt maar als je maar 10 zorgverzekeraars kan vergelijken moet je hier toch even aan denken ;)) Dus start met je zorgverzekering vergelijken, bekijk gerust andere websites en kom daarna terug om te zien dat wij vaak de goedkoopste zijn met het beste aanbod!

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.