Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

wat verandert er in de zorgverzekering 2015

Kassa, Wat verandert er voor jou in 2015 in de zorg?

21 nov 2014

Zaterdagavond op NPO1 om 19:05 Kassa, met dit keer een special over de zorgverzekering van 2015. Wat gaat er allemaal veranderen komend jaar, overstappen naar een (budget)verzekering? Welke zorgverzekering is het goedkoopste in 2015? Allemaal onderwerpen die aan bod zullen komen vanavond in het programma Kassa.

Om alvast een voorschot te geven op het overstappen naar een budgetverzekering hebben wij gisteren al de lijst gepubliceerd met de vergoedingen van deze budgetverzekeringen in onze veelgestelde vraag: Wat is een budgetpolis. Hieronder nogmaals het overzicht van de vergoedingen indien u een budgetverzekering afsluit en gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgaanbieder:

 

  • VGZ Goede Keuze                 vergoeding tot 50% marktconform tarief
  • CZ Zorgbewust polis             vergoeding 65% marktconform tarief
  • Zilveren Kruis budget           vergoeding 75% marktconform tarief
  • Mensiz Budgetbewust          vergoeding 75% marktconforme tarief
  • CZ direct                               vergoeding 65% marktconforme tarief
  • Zekur                                    vergoeding 80% marktconforme tarief
  • Anderzorg                             vergoeding 60% maktconforme tarief
  • Bewuzt                                 vergoeding  80% marktconforme tarief
  • PMA budget                          vergoeding 75% marktconforme tarief

 

Zoals u kunt zien kunt u voor een schrikbarende conclusie komen indien u wel gebruik maakt van een zorgaanbieder die niet gecontracteerd is. U kunt dit voorkomen door in de zorgvergelijker gebruik te maken van keuzevrijheid, soms enkele euro’s duurder maar het geeft wel meer zekerheid dan een dergelijke budgetpolis.

 

Waar dient u nog meer op te letten bij het vergelijken van uw zorgverzekering?

Indien u gebruik maakt van meerdere websites, dan raden wij u aan om als laatste terug te komen bij zorgverzekeringwijzer, wij zijn namelijk in het bezit van een AFM vergunning en zijn daarmee daadwerkelijk bevoegd om u advies te verstrekken rondom de verzekeringen, vele andere partijen zijn niet in het bezit van deze vergunning en daardoor kan het zijn dat er een verkeerde voorlichting gegeven wordt. Vaak doen deze websites vooral in hun eigen voordeel rekenen in plaats van in uw voordeel! Tevens ontvangt u via Zorgverzekeringwijzer.nl exclusieve kortingen op een aantal verzekeraars dit wel op kunnen lopen tot 25%!

 

Benieuwd geworden welke zorgverzekering het beste bij u past in 2015? Start nu direct met het vergelijken van uw zorgpremie! Klik hier 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.