Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

kiemer zorgpremie 2017

Kiemer zorgpremie 2017

16 nov 2016

Kiemer, de tweede zorgverzekeraar onder de vlag van Achmea die vandaag de zorgpremie voor 2017 bekend maakt laat ons ook weten dat ze volgend jaar een forse prijsverhoging doorvoeren! Een stijging van 11,2% is het gevolg van de premie die van 95,95 stijgt naar 106,75 euro per maand. Dit is al de 6e zorgverzekeraar van dit seizoen die zich niet lijkt te vinden in de stijging die de regering tijdens "prinsjesdag" heeft getoond namelijk een stijging van 3,50 euro per maand maximaal. 

Welke polis heeft Kiemer in 2017:

Kiemer heeft een volledige restitutiepolis, dit wil zeggen dat het niet uitmaakt naar welke zorgverlener je gaat, je ten alle tijden 100 procent van het marktconforme tarief krijgt als vergoeding voor de behandeling. 

Aanvullende polissen kiemer 2017:

Kiemer heeft een drietal aanvullende polissen voor de zorgverzekering van 2017 namelijk:

  • AV Goed: Vanaf 5,95 euro per maand
  • AV Beter: Vanaf 10,50 euro per maand
  • AV Best: Vanaf 21,95 euro per maand

Voor een volledig overzicht van de prijzen van de aanvullende pakketten en de inhoud hiervan verwijzen wij u graag naar de pagina van Kiemer zorgverzekering 2017. 

Start met het vergelijken vanaf 19 november 

Inmiddels zitten we vandaag op een totaal van 7 zorgverzekeraars die hun zorgpremie bekend hebben gemaakt, respectievelijk: DSW, Stad Holland, CZ, Kiemer, De Amersfoortse, Zorg en Zekerheid en De Friesland. Echter zijn alle zorgpremies 2017 pas bekend op 19 november, wij raden u dan ook aan om vanaf dat moment te starten met uw zorgverzekering te vergelijken. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.