Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

De friesland zorgverzekeraar

Korting op De Friesland, alleen dit weekend €96,- retour!

20 dec 2013

Dat de zorgverzekeraars gemerkt hebben dat de consument zich niet waagt aan een overstap voor 2014 komen ze met een tegenoffensief. De Friesland neemt de leiding in een cashback voor de consumenten.

De markt voor zorgverzekeraars is een stuk rustiger dan afgelopen jaar, daar waar er afgelopen jaar 1,2 miljoen Nederlanders een overstap hebben gemaakt zijn de verwachtingen dat er dit jaar slechts 1 miljoen consumenten gaan besparen op hun zorgpremie. Vooral de lagere premies zorgen ervoor dat de consument op hun plek blijven zitten want ze vinden het wel prima dat ze kunnen genieten van dezelfde zorgverzekering voor minder. Echter vergeten ze dat een nieuwe zorgverzekering nog meer kan opleveren dan ooit!

 

Special deals

De Friesland neemt het voortouw wat betreft de cashback actie, ze hadden er al een van 48 euro retour bij het afsluiten van een zorgverzekering maar dit kan nog beter! 96 euro voor diegene die dit weekend de overstap maken naar de Friesland. Dit bedrag zal medio maart uitgekeerd worden aan de consument. Dit levert toch een voordeel op uw maandelijkse premie van 8 euro per maand!

Hopelijk zullen er nog meer zorgverzekeraars dit voorbeeld volgen en u als consument de beste prijs geven voor uw zorgverzekering. Heeft u al gebruik gemaakt van de zorgvergelijker om te zien welke polis het beste bij u past? Niet? Start dan direct met het vergelijken van uw zorgverzekering en bespaar veel geld!   

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.