Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Menzis zorgpremie 2017

Menzis zorgpremie 2017 schiet omhoog!

17 nov 2016

Zorgverzekeraar Menzis heeft zojuist de prijzen voor de zorgverzekering van 2017 vrijgegeven, een enorme stijging is het resultaat want ze gaan hoger dan alle andere zorgverzekeraars tot dusverre. De prijs van de restitutiepolis is gestegen naar een hoogte van 122,00 euro per maand en komt hiermee uit op een stijging van 12,25 per maand! Dit is een stijging die niet eerder is gezien bij de overige zorgverzekeraars die ook delen van hun reserves hebben ingezet om de zorgpremie te drukken. Hiermee lijkt de trend voor dit jaar gezet en lijkt nagenoeg geen enkele maatschappij de stijging van 3,50 euro per maand te gaan halen zoals hij geraamd is door de Tweede Kamer. 

Welke polissen heeft Menzis in 2017?

  • Menzis Basis Voordelig polis, vanaf 103,00 euro per maand  (budgetpolis)
  • Menzis Basis, vanaf 119 euro per maand (naturapolis)
  • Menzis Basis Vrij, vanaf 122,00 euro per maand (restitutiepolis)

Menzis heeft een zestal aanvullende polissen die u kunt afsluiten bij de bovenstaande basisverzekeringen in 2017. Voor een algeheel overzicht van de aanvullende pakketten verwijzen wij u graag naar de pagina van de Menzis zorgverzekering 2017.

De Menzis zorgverzekering afsluiten? Dat kan eenvoudig en snel via onze zorgvergelijker, u ontvangt daarmee ook nog eens een extra collectiviteitskorting omdat u afsluit via ZorgverzekeringWijzer, daarom kan de prijs bij ons lager uitvallen dan bij andere vergelijkers. Ook als u al klant bent bij Menzis kunt u gebruik maken van ons collectief!

PMA zorgpremie 2017

Een sublabel van Menzis heeft ook zojuist haar zorgpremie bekend gemaakt, hierbij stijgt de prijs van het goedkoopste pakket met 9,50 euro per maand en maakt dus ook in opvolging van moederbedrijf Menzis een forse stijging door. De polissen van PMA die u kunt afsluiten voor 2017 zijn:

  • Menzis Basis Vrij, vanaf 100,25 euro per maand (budget)
  • Menzis Basis, vanaf 107,92 euro per maand (natura)
  • Menzis Basis Vrij, vanaf 110,71 euro per maand (restitutie)

Voor meer informatie over de pakketten en de aanvullende pollissen van PMA verwijzen wij u naar de pagina: PMA zorgverzekering 2017

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.