Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

menzis zorgpremie 2019

Menzis zorgpremie 2019 stijgt iets

10 nov 2018

Menzis heeft zojuist haar zorgpremie bekend gemaakt voor 2019, deze laat een lichte stijging zien vanaf 3 euro per maand voor de natura en restitutiepolis en 6 euro per maand voor de budgetpolis. Opmerkelijk is dat deze stijging voor de restitutieverzekering zo beperkt is gebleven daar CZ afgelopen week een stijging van bijna acht euro liet zien.

Welke polissen heeft Menzis?

  • Menzis basis voordeling (budgetpolis) € 109,- euro per maand.
  • Menzis basis (naturapolis) € 122,- per maand
  • Menzis basis vrij (restitutiepolis € 125,- per maand.

Menzis heeft ook een erg ruim aanbod in de aanvullende polissen, klik hier om naar de website van menzis te gaan.

Collectiviteit FNV menzis stopt per 1 januari

Veel consumenten maakten gebruik van de collectieve zorgverzekering bij menzis via de FNV vanwege de vele extra’s , waaronder onbeperkte fysiotherapie. Echter is dit collectief per 1 januari gestopt en dient u goed te kijken naar of dit pakket nog wel aansluit op de wensen die u op dit moment heeft. Wij raden u dan ook aan om te starten met uw zorgpremie vergelijken alvorens u automatisch overgaat op een “normale”  polis van Menzis.

Vanaf wanneer kunt u vergelijken?

Het is verstandig nog heel even te wachten tot 12 november, gezien dan alle prijzen van de verzekeraars bekend zijn en u een optimale vergelijking kunt maken van alle verzekeraars. Onze vergelijker is zeer eenvoudig te bedienen zodat u een goed en helder overzicht heeft van de huidige markt. Komt u er dan alsnog niet uit, vanaf 12 november zal ook onze webchat weer openen en staan onze medewerkers u graag te woord om u te voorzien van een deskundig advies.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.