Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

de mensen van de ambulance

Minister Schippers lanceert campagne ambulance

11 mrt 2014

Vanmiddag lanceert minister Schippers de driejarige landelijke voorlichtingscampagne ‘De mensen van de ambulance’. Het doel is om Nederlanders beter te informeren over ambulancezorg, zodat er hopelijk meer begrip wordt opgebracht voor de werkwijze van ambulancehulpverleners.

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders zeer tevreden zijn over ambulancezorg maar dat ze vaak niet weten hoe het precies werkt en wat ze wel of niet kunnen verwachten van ambulancehulpverleners. Irritaties, onbegrip, oplopende emoties of ongewenst gedrag richting ambulancehulpverleners zijn soms het gevolg. De voorlichtingscampagne wil duidelijkheid brengen door middel van drie hoofdthema’s, namelijk: ‘als je 112 belt’, ‘in het verkeer’ en ‘bij zorgverlening’.

Ambulanceprofessionals als boegbeeld
Ambulanceprofessionals zijn erg betrokken geweest bij de ontwikkeling van de campagne. Zij zijn de stem (meldkamer) en het gezicht (straatbeeld) van ambulancezorg en daarom de zeer geschikt als boegbeeld van de campagne. Dit is doorgevoerd in de campagnenaam, huisstijl, communicatiemiddelen maar ook in de korte filmpjes met tips en adviezen en op het weblog op de website www.demensenvandeambulance.nl. Zij vertellen over bijzondere momenten tijdens hun werk en geven zij tips en adviezen.

Benieuwd hoe de ambulancezorg nu precies in zijn werk gaat? Bekijk hieronder de animatie van de ambulancezorg, onderdeel van de campagne ‘De mensen van de ambulance’. In ons zorgvergoedingen overzicht vindt u meer informatie over de vergoeding van ambulancezorg

Bron: Ambulancezorg Nederland

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.