Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Natura Selectief de nieuwe VGZ basisverzekering voor 2014

Natura Selectief de nieuwe VGZ basisverzekering voor 2014

7 nov 2013

Afgelopen dinsdag maakte zorgverzekeraar VGZ de zorgpremies bekend van de natura en restitutiepolis. Vandaag is ook de zorgpremie van de nieuwe derde variant bekend gemaakt, de VGZ Natura Selectief polis.

De maandelijkse kosten voor deze nieuwe basisverzekering komen op €91,95 per maand. Dit is €4 goedkoper dan de naturapolis die maandelijks €95,95 kost. Wanneer u kiest voor een vrijwillig eigen risico dalen de premiekosten. Er is hierbij keuze uit €100 tot maximaal €500 vrijwillig eigen risico. Dit levert een maandelijks voordeel op van €3 tot maximaal €15 euro. Bij een eigen risico van in totaal €860 (€360 verplicht + €500 vrijwillig) komen de maandelijkse premiekosten op €76,95.

VGZ kan deze polis goedkoper aan bieden doordat verzekerden met deze polis meer zelf regelen zoals herhaalrecepten via een online apotheek. Daarnaast hebben verzekerden bij deze polis online contact met VGZ, keuze uit gecontracteerde zorgaanbieders en ontvangen 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgaanbieders.

Hier leest u alles over de natura en restitutiepolis en de aanvullende verzekeringen van VGZ voor 2014. 

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.