Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Besparen op zorgverzekering

Nederlanders hebben bespaard op de zorgverzekering

28 mei 2015

De Nederlandse consumenten hebben in 2013 bespaard op de zorgverzekering, dit maakte het CBS vandaag bekend. De nota voor de zorgverzekering kwam 4% lager uit dan in 2012.  De wijze waarop dit is gebeurd komt voort uit het feit dat men niet voor een aanvullende verzekering heeft gekozen.

Geen aanvullende zorgverzekering

In de totaliteit was 17 procent van de huishoudens  in 2013 niet aanvullend verzekerd, ter vergelijking in 2012 was dit nog 12 procent. De groep met de minste aanvullende zorgverzekeringen zijn de jongeren tot 25 jaar heeft 25% deze niet afgesloten.

Waarom een aanvullende zorgverzekering afsluiten?

Het basispakket verandert ieder jaar, soms komt er iets bij maar meestal verdwijnen er spullen uit dit pakket. Het basispakket staat garant voor een dekking van de meest noodzakelijke zorg bijvoorbeeld: Huisartsenbezoek, IVF behandelingen of bijzondere tandheelkundige zorg (gespecialiseerd). Voor meer informatie over het basispakket leest u ons artikel: Wat is het basispakket

Wilt u graag op de hoogte blijven wat de verwachtingen zijn van het basispakket of andere wijzigingen met betrekking tot de zorgverzekering 2016, blijf ons dan volgen of schrijf u in voor de nieuwsbrief (rechtsbovenin bij zorgpremiealarm). Direct bekijken of u kunt besparen op uw zorgpemie door te vergelijken?

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.