Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Nieuw initiatief voor zorg op internet

Nieuw initiatief voor zorg op internet

8 jul 2012

Steeds vaker gebruiken consumenten internet in relatie met zorg. Het opzoeken van informatie over de gezondheid of het vergelijken van een zorgverzekering is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch zijn er zo nu en dan weer nieuwe innovaties. Zoals zuster Ria, een innovatief antwoord op de veranderende zorgvraag in Nederland met een dienstenpakket voor Zorg op Afstand.

De zorgvraag groeit door de vergrijzing, cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en het aantal actieve “handen aan het bed” daalt. Met moderne communicatietechnieken, bijvoorbeeld via screen2screen verbinding, kan Zuster Ria meer zorg verlenen bij mensen thuis, zonder extra inzet van personeel. Zorg op Afstand is een natuurlijke aanvulling op het reguliere zorgaanbod en brengt de zorg dichterbij!

De diensten van Zuster Ria zijn schaalbaar te leveren en voldoen volledig aan alle eisen en wensen van de zorgsector. Zo is Zuster Ria flexibel in de keuzes van de gewenste hardware. Zowel mobiele “tablets” als computers worden door Zuster Ria ondersteunt. Zuster Ria integreert naadloos met andere systemen, zoals het Elektronisch Cliënten Dossier.                                                             

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.