Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

OHRA Zorgverzekering 2018

OHRA en Delta Lloyd verhogen zorgpremie 2018

8 nov 2017

Het leek de juiste kant op te gaan maar we hebben de eerste stijgers in de lijst, OHRA en Delta Lloyd hebben vandaag de zorgpremies van 2018 bekend gemaakt. Een stijging van respectievelijk 3,40 (OHRA) en 3,80 (Delta Lloyd) zijn een feit. Hiermee zijn ze de eerste verzekeraars die een stijging doormaken voor de zorgpremie 2018, nadat DSW / Stad Holland en Zorg en Zekerheid eerdere een daling lieten zien. Echter toen voorspelde wij al dat wij ons afvroegen of de grotere verzekeraars ook dergelijke reserves kunnen inzetten om de stijging te temperen. 

OHRA zorpgremie 2018

De premie voor de OHRA basisverzekeringvan 2018 is: 107,95 voor deze volledig keuzevrije polis, ook heeft OHRA een aantal zeer aantrekkelijke aanvullende pakketten, bekijk hier de OHRA zorgpremie 2018.

Delta Lloyd zorgpremie 2018

De premie voor Delta Lloyd basisverzekering 2018 komt uit op 110,01 indien u deze via onze website afsluit vanwege onze 8 procent korting op de basisverzekering, tevens bieden wij onze klanten een korting aan tot wel 25% op de aanvullende polissen. Bekijk hier de Delta lloyd zorpgremie 2018.

Stijgende zorgkosten de oorzaak

Volgens beide verzekeraars heeft onder meer de stijgende zorgkosten geresulteerd in deze stijging voor de zorgpremie van 2018, echter komen ze wel met een minimale stijging daar we zagen dat de prijzen vorig jaar harder zijn gestegen. 

Zorgverzekeringen vergelijken

U kunt vanaf 12 november alle zorverzekeringen vergelijken, daar dan de wettelijke termijn van de premie bekendmakingen afloopt, wilt u een email ontvangen wanneer alle premies bekend zijn? Schrijft u zich dan snel in voor de nieuwsbrief onderop deze website. Of neemt u alvast een kijkje in onze vernieuwde zorgvergelijker op de pagina zorgpremie vergelijken. Uiteraard staat ons gehele team van experts weer volledig voor u klaar en zijn wij de komende periode bereikbaar via zowel de chat op deze website als telefonisch! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.