Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

OHRA zorgpremie 2016

OHRA zorgpremie 2016

17 nov 2015

OHRA zorgpremie 2016

OHRA onderdeel van CZ welke ook zojuist de CZ zorgpremie 2016 bekend heeft gemaakt volgt het moederbedrijf en stijgt ook maandelijks in de kosten met 4,23 euro per maand naar € 96,10 per maand bij een eigen risico van € 385,-

OHRA basisverzekering en aanvullende pakketten:

Basisverzekering, altijd vrije zorgkeuze! Geen medische selectie en wachttijd! Wel zijn er slechts 2 keuzes voor het eigen risico:

€ 385,-, de basisverzekering kost dan € 96,10

€ 885,-  de basisverzekering kost dan € 79,43

De aanvullende polissen:

  • OHRA Sterk
  • OHRA aanvullend
  • OHRA extra aanvullend
  • OHRA uitgebreid

Voor een overzicht van de inhoud van de pakketten gaat u naar de pagina: OHRA zorgverzekering 2016.

Bij  OHRA geniet men altijd via een collectiviteitskorting genaamd Online gemak, wel is het zo dat u online dient te declareren en de zorgpremie dient te betalen via automatische acceptgiro.

Bekijken of de OHRA zorgverzekering het beste aansluit op uw wensen voor de zorgverzekering van 2016? Dan raden wij u aan te wachten tot 19 November daar dan alle zorgpremies bekend zijn, op het moment van schrijven zijn dit er slechts 5 van de 40 zorgverzekeringen. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.