Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ohra zorgpremie 2017

OHRA zorgpremie 2017

17 nov 2016

Zorgverzekeraar OHRA heeft ook zojuist haar zorgpremie voor 2017 bekend gemaakt, de prijs van deze polis stijgt met 8,8 procent naar 104,55 euro per maand. Dit lag op zich in de lijn der verwachting daar moederbedrijf CZ ook al met een stijging van dit formaat kwam eerder deze week. Het blijft nog steeds wel een hele scherpe premie daar dit een volledige restitutiepolis betreft en lijkt hiermee een top 3 kandidaat te gaan worden voor wat betreft de polissen met keuzevrijheid! Ook zorgerzekeraar OHRA geeft aan dat ze de reserves hebben ingezet om de kosten betaalbaar te houden voor dit jaar. 

Welke polis betreft de OHRA zorgpremie 2017:

OHRA heeft slechts één polis en dat is een volledige restitutiepolis voor 104,55 euro per jaar.

Hierbij behorende heeft OHRA een viertal aanvullende pakketten welke u kunt selecteren in aanvulling op de bovenstaande polis. U kunt dit uitgebreid bekijken op de pagina OHRA Zorgverzekering 2017 of op de pagina van OHRA.nl

OHRA is inmiddels de twaalfde zorgverzekeraar die haar prijzen bekend heeft gemaakt. U kunt vanaf 19 november alle prijzen van alle zorgverzekeraars vergelijken binnen onze zorgvergelijker! 

Delta Lloyd zorgpremie 2017

Ook Delta Lloyd heeft zojuist de premie vrijgegeven, eveneens onderdeel van CZ, en deze stijgt ook mee de prijzen van de polissen van Delta lloyd komt uit op 115,83 euro per maand. Een stijging van 8,33 euro per maand is het gevolg, echter heeft u dan wel een volledige restitutiepolis! Mede dankzij onze exclusieve kortingen kunt u de Delta Lloyd basisverzekering bij ons afsluiten vanaf 106,56 euro per maand! 

Delta Lloyd heeft overigens een zeer ruim aanbod aan aanvullende pakketten waarbij in het Top pakket de 100% fysiotherapie behandelingen zit! 

Bovendien profiteert u via ons ook nog eens tot 25% korting op de aanvullende polissen van Delta Lloyd. U kunt het overzicht van deze pakketten bekijken op de pagina Delta Lloyd zorgverzekering 2017.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het verwerken van de prijzen binnen de zorgvergelijker, zo spoedig mogelijk kunt u deze terugzien binnen ons systeem en de zorgverzekering bij Delta Lloyd afsluiten. Bent u al verzekerd bij Delta Lloyd maar wilt u gebruik maken van onze exclusieve korting, ook dan kunt u gewoon naar ons overstappen voor de zorgverzekering van 2017.

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.