Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

onvz zorgpremie 2019

ONVZ zorgpremie 2019 stijgt met 139 euro per jaar!

12 nov 2018

Inmiddels hebben we de zorpgremie van ONVZ 2019 ook mogen ontvangen op de laatste dag dat het mogelijk is voor de zorgverzekeraars om de prijzen bekend te maken. Helaas voor deze verzekerden is dit de hoogste stijger op dit moment met maandelijks 11,64 euro (139,68 euro per jaar), nog hoger dan de inschatting van de overheid op prinsjesdag. Hiermee komt de prijs van de restitutiepolis van ONVZ op 129,98 euro per maand tot dusverre het duurste basispakket beschikbaar.

Welke polissen heeft ONVZ:

 

ONVZ heeft enkel de restitutiepolis welke met onze collectiviteitskorting uitkomt op 129,98 euro per maand bij een eigen risico van 385,- per jaar.

 

Welke aanvullende polissen heeft ONVZ:

  • Startfit, vanaf € 7,39 per maand
  • Extrafit, vanaf € 9,76 per maand
  • Benfit, vanaf € 23,58 per maand
  • Optifit, vanaf € 40,92 per maand
  • Topfit, vanaf € 59,98 per maand 

Hierbij is het wel zo dat het Topfit van ONVZ op dit moment nog de enige verzekeraar is die een onbeperkte fysiotherapie in zijn aanvullende pakket heeft zitten. Wel geldt er een medische selectie op dit pakket waardoor je hier niet zomaar voor in aanmerking kan komen.

Wil je de inhoud van deze pakketten bekijken, klik dan hier om naar de website van ONVZ te gaan.

 

Zorgverzekeringen vergelijken?

Het zorgseizoen staat letterlijk voor de deur, met nog een aantal verzekeraars die de zorgpremie van 2019 bekend moeten maken. Uiteraard is het nog even wachten op de polissen die bekend staan als de prijsvechters zoals anderzorg en ditzo, die naar verwachting pas vanavond laat hun prijzen publiekelijk zullen maken. Vanaf morgen zal de zorgvergelijker volledig gevuld zijn met alle data afkomstig vanuit de verzekeraars en kunt u starten met uw zorgverzekering vergelijken.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.