Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

prolife zorgverzekering 2018

Prolife stijgt met 24 euro per jaar

11 nov 2017

Zorgverzekeraar Prolife, onderdeel van het grote Achmea laat net als de eerdere merken die bekend werden vandaag  (Zilveren Kruis en FBTO) een stijging zien van 2 euro per maand ofwel 24 euro op jaarbasis. Het was dan ook de verwachting dat deze zorgpremie vandaag zou worden gepresenteerd daar dit namelijk een christelijke zorgverzekeraar is. Deze hebben dus ook een onderscheidende basisverzekering want zij vergoeden geen medische behandelingen die het leven beeindigen of ingrijpend veranderen (euthanasie en abortus en IVF). 

Welke polissen heeft de Pro life zorgverzekering in 2018

  • Prolife Principe polis (naturapolis) vanaf 119,45 euro per maand
  • Prolife Restitutie polis vanaf 123,75 euro per maand. 

Tevens kunt u het eigen risico van deze zorgverzekering vrijwillig verhogen naar maximaal 500 euro tot 885 euro totaal en dit levert een besparing op van 20 euro per maand.

prolife heeft tevens een viertal aanvullende polissen waaronder een polis met 40 behandelingen fysiotherapie op jaarbasis, bekijk de prijzen op de pagina van Prolife zorgverzekering 2018.

Vanaf maandag kunt u alle polissen met elkaar vergelijken in onze zorgvergelijker daar deze dan 100% is gevuld met de nieuwe dat van alle zorgverzekeraars in 2018, wilt u liever persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk wij zijn vanaf maandag telefonisch als via de webchat te bereiken om u bij te staan in uw keuze en desgewenst een polis op maat te maken op uw levensstijl en uw wensen in 2018.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.