Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

prolife zorgpremie 2019

Prolife zorgpremie 2019 stijgt ook fors

12 nov 2018

In navolging van het moederbedrijf en de andere sublabels onder dit merk heeft ook vandaag prolife haar zorgpremie 2019 bekend gemaakt. Een stijging van 7,5 euro voor de naturavariant en tien euro voor de restitutievariant is hiermee een feit. Prolife lijkt hiermee ook precies de weg te volgen zoals is geraamd door de overheid tijdens de bekendmaking van de nominale zorgpremie op prinsjesdag.

 

Welke polissen heeft Prolife 2019:

  • Principe polis budbet, vanaf 114,95 euro per maand
  • Principe polis, vanaf 126,95 euro per maand
  • Principe polis restitutie, vanaf 133,75 euro per maand

Deze prijzen zijn gebasseerd op een eigen risico van 385,- euro per jaar.

Aanvullende polissen Prolife 2019

Deze zorgverzekeraar kent een viertal aanvullende polissen, waaronder:

  • Smallpolis, vanaf 7,50 euro per maand
  • Mediumpolis, vanaf 19,75 euro per maand
  • Largepolis, vanaf 35,95 euro per maand
  • Extra largepolis, vanaf 68,50 euro per maand

Wilt u de inhoud van deze pakketten bekijken, klik dan hier om naar de website van prolife te gaan.

Prolife afwijkende basisverzekering!

Prolife is een verzekeraar met een afwijkend basispakket, omdat zij vanuit een christelijke visie hun zorgverzekering exploiteren bieden zij geen vergoedingen aan voor bijvoorbeeld: IVF, euthanasie, abortus, genetisch onderzoek en anticonceptiemiddelen. Bekijk daarom vooraf goed of deze verzekering aansluit op je wensen. Vind je dit juist aansluiten dan kunt u de zorgverzekering van prolife vergelijken met alle andere aanbieders via onze zorgvergelijker. 

Vanaf morgen zullen alle prijzen van alle zorgverzekeraars bekend zijn, daar ze dit wettelijk verplicht zijn naar hun klanten toe, op dit moment worden onze databases gevuld met alle data afkomstig vanaf de zorgverzekeraars zelf. Het kan dus zijn dat u uw huidige zorgverzekeraar op dit moment nog niet tegenkomt in de zorgvergelijker. Wilt u graag hulp bij het overstappen, u kunt ons ten alle tijden mailen, chatten of met ons bellen voor een persoonlijk en vakkundig advies.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.