Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Rode kruis vakantie vergoeding menzis

Rode Kruis vakantie geboekt? Menzis verzekerd?

6 jan 2014

Het Nederlandse Rode Kruis, al jaren organisator van bootreizen voor ouderen en gehandicapten, maar ook kuurvakanties,komt dit jaar gedupeerd uit de bus. Menzis heeft namelijk besloten om de vergoeding van vakantiereizen en kuurvakanties te schrappen.

De vakanties van het Rode Kruis worden altijd vroegtijdig geboekt om te zorgen dat er voldoende aanbod blijft voor de patiënten. Echter lijkt er dit jaar een probleem aan de horizon. Door het schrappen van de vergoedingen door Menzis is er dit jaar waarschijnlijk veel minder aanbod dan voorheen. De kosten voor de patiënt lopen namelijk enorm op daar waar de reis 1000 euro kost en voorheen de vergoedign 550 euro betrof is dit een aanzienlijke aanslag op het budget van de ouderen en zieken.

Heeft u al een vakantie naar een kuuroord of bootreis met het Rode Kruis geboekt? Bekijk dan snel of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering: Vergoeding vakantiereizen voor zieken.

 

Wilt u hier graag volgend jaar ook weer gebruik van maken? Noteer dit voor de keuze van uw zorgverzekering om hier optimaal van de profiteren.

 

Bron: TVenschedefm

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.