Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Snel de juiste zorgverzekering vergelijken

Snel de juiste zorgverzekering vergelijken

16 nov 2012

Unieke module op Zorgverzekeringwijzer.nl

Met enkele muisklikken naar de juiste zorgverzekering

Geen tijdrovende online formulieren meer invullen, maar via het aanklikken van icoontjes razendsnel een zorgverzekering vinden die bij uw persoonlijke situatie past. Dat kan sinds kort door de toepassing van een unieke module op Zorgverzekeringwijzer.nl, die u binnen enkele seconden door het woud van zorgverzekeringen loodst.

Tijdrovend invul werk

Overstappen naar een andere zorgverzekering kan u veel geld besparen in 2013. In veel gevallen past de huidige verzekering niet meer bij uw actuele levensstijl. Maar alleen al de gedachte aan het invullen van allerlei online formulieren betekent een drempel om aan de zoektocht naar een nieuwe polis te beginnen.

Snelle selectie via icoontjes

De nieuwe module lost dit probleem in één klap op. U hoeft alleen maar enkele icoontjes te selecteren die de gebruikelijke invulvelden vervangen voor gegevens over leeftijd, gezinssamenstelling, gewenst eigen risico en gewenste dekkingen. Binnen enkele seconden staan vervolgens de premies op het scherm van de basisverzekeringen die het best bij uw persoonlijke situatie passen. Daarna kunt u doorklikken naar de sites van de betreffende zorgverzekeraars voor meer informatie en zorgverzekeringen met elkaar vergelijken.

Verbetermethode

Zorgverzekeringwijzer.nl, een site die onafhankelijk van zorgverzekeraars werkt, ontwikkelde de module op basis van inzichten uit de managementmethode Lean Manufacturing en de verbetermethode Six Sigma. Alle overbodige en tijdrovende stappen zijn uit het proces voor het kiezen van een zorgverzekering verwijderd. Door het selecteren van icoontjes komen de sitebezoekers niet alleen sneller uit bij de voor hen geschikte polissen, ze ervaren de nieuwe module ook als zeer gebruiksvriendelijk en prettiger dan het online invullen van formulieren.

Voor meer informatie: www.zorgverzekeringwijzer.nl.

 

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.