Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Stad holland zorgpremie 2018

Stad holland zorgpremie 2018 daalt 18 euro

30 okt 2017

De zorgpremie van zorgverzekeraar Stad Holland, daalt net als moederbedrijf DSW is zojuist bekend gemaakt, echter doet hier nog een schepje bovenop namelijk 1,5 euro per maand tegenover 0,5 euro per maand bij DSW. Het totaalbedrag van deze restitutiepolis komt uit op 1326 euro per jaar voor alle verzekerden, veelal collectief. De daling van deze premie is volgens deze zorgverzekeraar te verwijzen naar het feit dat de loonkosten hoger zijn ingeschat in de zorg dan daadwerkelijk zullen uitvallen. Ook zetten zij meer reserves in dan dat de regering heeft voorspelt op prinsjesdag. Stad Holland is een relatief kleine zorgverzekeraar met 95.000 verzekerden en valt onder de vlag van DSW. 

Zorgpremie Stad Holland 2018

De zorgpremie van Stad holland komt hiermee uit op 110,50 euro per maand.

Enkele speerpunten van Stad holland zorgverzekering:

  • Volledige keuzevrijheid van de zorgverleners. Geen voorschot van de behandeling, bijna alle zorgverleners zijn gecontracteerd.
  • Korting bij betaling per kwartaal, halfjaar en jaar, respectievelijk 0,5 - 1- 2 %
  • De prijzen van de aanvullende verzekeringen zullen naar verwachting komende week naar buiten worden gebracht. 

Eigen risico Stad Holland naar 375 euro

Net als bij DSW daalt het eigen risico symbolisch voor klanten van stad holland naar 375 euro op jaarbasis. Zij willen hiermee een signaal afgeven dat de verdeling tussen de gezonde mensen en de chronische zieken eerlijker moet verlopen dan nu het geval is.

Deze zorgverzekering is uiteraard af te sluiten via ZorgverzekeringWijzer, bekijk de verzekering uitgebreid via de link: Stad Holland zorgverzekering 2018

Start zorgseizoen 2018

De komende week kunen we nog meer premies verwachten daar de deadline dit jaar is verschoven naar 12 november. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen en een alert ontvangen zodra alle premies bekend zijn? Schrijft u zich dan snel in voor de nieuwsbrief en bespaar strak fors op uw zorgverzekering in 2018!

 

 
Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.