Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

zorgpremies 2014

Tien nieuwe zorgpremies voor 2014

17 nov 2013

Afgelopen week hebben naast ONVZ, VvAA, PMA en UnitedConsumers nog tien andere zorgverzekeraars hun premies voor 2014 bekend gemaakt. Hiermee is het overgrote deel van alle zorgpremies voor het komende jaar bekend. Uiterlijk dinsdag a.s. moeten alle zorgverzekeraars hun premies en gecontracteerde zorgaanbieders bekend gemaakt hebben. Hieronder vindt u een overzicht van de tien zorgverzekeraars die ook afgelopen week hun premies bekend maakten. In de maandpremies zijn eventuele kortingen, zoals collectiviteitskorting voor iedere verzekerde, verwerkt. 

Zorgverzekeraar

Natura/Restitutie

Prijs per maand

PNO

Restitutie

€91,54

Zorg & Zekerheid

Natura

Restitutie

€96,95

€99,45

Besured

Natura

€81,25

Zekur

Combinatie met  gecontracteerde zorg

€80,25

National Academic

Restitutie

€88,95

Azivo

Natura

€96,50

Promovendum

Natura

€81,90

C4Me

Natura

€91,28

Aevitae

Natura

€95,95

AZVZ

Natura

€96,95

 

Past u huidige zorgverzekering nog wel bij uw persoonlijke situatie? Uw zorgverzekering vergelijken kan u maandelijks een hoop geld opleveren in 2014. Houdt u er bij het vergelijken wel rekening mee dat nog niet alle zorgpremies voor 2014 bekend gemaakt zijn. Ook de gecontracteerde zorgaanbieders voor selectieve polissen zijn nog niet allemaal bekend gemaakt. Houdt ons nieuwsoverzicht goed in de gaten voor het laatste nieuws, volg ons op Social Media of meldt u aan voor het zorgpremie alarm via onze homepagina. 

Reacties op dit bericht

mijn huidige zorgverzekeraar schrapt voor volgend jaar gewoonweg het duurste pakket met de voor mij goede vergoedingsregeling, dus maar weer op zoek naar een ander .... waarom maken ze het allemaal zo moeilijk terwijl het ook best makkelijker én goedkoper kan?!

Door Brigitta Noordam op 18 nov 2013

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.