Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Top 3 zorgverzekeringen

Top 3 zorgverzekeringen

3 dec 2011

Zorgverzekeringwijzer.nl heeft onderzoek gedaan naar de voorkeur van de consument op dit moment, bij kiezen van de zorgverzekering voor 2012. Uit steekproeven onder de bezoekers van deze website is gebleken dat een veelvoud uitgaat naar CZ direct, de internetzorgverzekering van CZ. Voor de studenten is dit Zilveren Kruis, die op plek twee staat op het moment. Ditzo, ook een nieuwe speler op de markt die sinds dit jaar begonnen is met het verstrekken van zorgverzekeringen, heeft opmerkelijk genoeg de derde plek.

Hieruit kunnen we de conclusie trekken dat  vooral de basispakketten met een lagere premie per maand gekozen worden door de consument. Hoe het aan het einde van de maand zal zijn kunnen we nog niet voorspellen maar deze 3 blijven zeker hoog staan in de top. U heeft nog tot 31 december de tijd om uw zorgverzekering te wijzigen voor 2012. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.