Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

UMC Zorgverzekering 2018

UMC, IZA en IZZ zorgpremie stijgt mee met moederbedrijf

11 nov 2017

Zorgverzekeraar UMC, bekend om zijn collectiviteiten binnen de academische centra van Nederland heeft ook vandaag haar zorgpremie naar buiten gebracht. Een stijging van bijna vijf euro (4,94) per maand is het gevolg van de alsmaar stijgende zorgkosten. UMC vervolgt hiermee de lijn die we eerder op de dag al terugzagen bij het moederbedrijf VGZ en diens labels die bekend zijn geworden, Unive, VGZ en United Consumers, echter stijgt deze dan wel het meest tot dusverre. 

IZZ, bekend als verzekeraar voor werknemers en werkgevers heeft ook net als voorgaand merk de prijs van de zorgverzekering opgeschroefd met 4,50 voor de naturapolis naar 114,44 en met de restitutiepolis 6,16 euro per maand.  De IZA stijgt met beide polissen natura als restitutie met 4,25 euro per maand.

Welke polis bieden deze zorgverzekeraars in 2018?

  • UMC heeft een restitutiepolis en kost 109,84 euro per maand, echter indien je werkzaam bent in een van de acht academische centra dan krijg je korting en kost hij 99,95 euro per maand. 
  • IZZ restitutiepolis kost 119,44 euro per maand
  • IZZ naturapolis kost 114,44 euro per maand
  • IZA restitutiepolis kost 118,50 euro per maand
  • IZA naturapolis kost 114,25 euro per maand

Wanneer kan je de deze zorgverzekering vergelijken?

Zowel de IZZ als de IZA als de UMC zorgverzekering zullen vannacht worden verwerkt in de database en vanaf morgen zichtbaar zijn op de website, echter verwachten we ook morgen nog een aantal premies daar de wettelijke termijn op 12 november om 23:59 afloopt. Er zijn dan ook zeker enkele verzekeraars die om dit tijdstip nog hun premies bekend maken dus het wachten kan welilswaar beloond worden. Vanaf maandag zit ons volledige team van Zorgexperts weer voor u klaar, wilt u weten of u beter af bent bij een andere zorgverzekeraar en of u dus kunt besparen op de zorgpremie, zij kijken graag met u mee! Klik hier om te starten met het maken van een vergelijking van uw zorgpremie.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.