Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

geijsel kroon

Uneto-VNI sommeert Geijsel Kroon tot stoppen met aanbieden van polis

13 dec 2018

Gisteren heeft ons moederbedrijf, intermediair Geijsel Kroon, een sommatie ontvangen van de advocaat namens de directie van Uneto-VNI en Uneto-VNI Verzekeringen om te stoppen met het aanbieden van de zogeheten Menzis Uneto-VNI-polis. Deze zorgverzekering was tot gisteren af te sluiten via de website van Geijsel Kroon, hier hebben zij dan ook per direct gehoor aan gegeven.

Wij willen aangeven dat er voor de klanten van ZorgverzekeringWijzer niets verandert in dit opzicht daar wij deze polis niet op onze website hebben aangeboden aan installateurs of leden van de Vereniging Nederlandse Installateurs. De reden dat wij deze polis niet op onze website aangeboden hebben is omdat wij een andere polis gebruiken voor onze consumenten met een hogere korting dan die van de Uneto-VNI-polis namelijk het Menzis ZZP MKB polis welke ook toegankelijk is voor deze groep. Ons doel is namelijk om iedereen zo optimaal te laten profiteren van de collectiviteiten die wij hebben afgesloten bij de zorgverzekeraars.

Bent u een installateur of heeft u in het verleden een dergelijke polis afgesloten via ons moederbedrijf en vraagt u zich af of u de juiste polis heeft op dit moment? Dan vragen wij u even contact met ons op te nemen, dit kan zowel via email als telefonisch, ons deskundig team van WFT gecertificeerde experts staat voor u klaar om u te voorzien van een juist advies. Ook kunt u gebruik maken van onze zorgvergelijker waar u zelf aan kunt geven welke wensen u op dit moment heeft voor de zorg in 2019.

U kunt nog uw zorgverzekering wijzigen tot 31 december, wacht niet te lang en bekijk nu alvast welke polis het beste aansluit op uw levensstijl in 2019.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.