Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Korting ZorgverzekeringWijzer

Uw bestaande zorgverzekering kan goedkoper!

30 dec 2016

Zorgvergelijkers zoals ZorgverzekeringWijzer geven bij het afsluiten van een zorgverzekering vaak korting op premies. Hierdoor kan niet alleen het vergelijken van verschillende zorgverzekeringen via een (online) zorgvergelijker handig zijn, maar ook het controleren van de prijs van je huidige zorgverzekering.

 

Om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten is het handig om gebruik te maken van een (online) zorgvergelijker. Een zorgvergelijker geeft een duidelijk overzicht van verschillende verzekeringen met bijbehorende premies en biedt daarnaast vaak ook nog eens korting op je maandbedrag. De korting op premies - van zorgverzekeringen die via een zorgvergelijker worden afgesloten - betekent ook dat wanneer je tevreden bent over je huidige zorgverzekering (afgesloten via de zorgverzekeraar zelf), je deze wellicht opnieuw goedkoper af kunt sluiten via een zorgvergelijker. Controleer dus je maandbedrag van je huidige zorgverzekering en vergelijk dit met de prijs via een zorgvergelijker.

 

Zo ontvang je bij het afsluiten van een basisverzekering (met 100% keuzevrijheid) van onder andere de drie volgende zorgverzekeringen korting op je maandbedrag, wanneer je deze via ZorgverzekeringWijzer afsluit. De ‘Zorgverzekering Restitutie’ van Delta Lloyd kost op ZorgverzekeringWijzer €106,56 per maand, terwijl deze bij de zorgverzekeraar zelf online af te sluiten is voor €111,20. Wanneer je deze basisverzekering niet via de website afsluit kost deze zelfs €115,83. Ook bij de module ‘Zorgkeuzepolis’ van CZ krijg je via ZorgverzekeringWijzer €8,33 korting op je maandbedrag. Je betaalt dan €110,72 in plaats van €119,05. Met de ‘Menzis Basis Vrij’ (Menzis) betaal je in plaats van €122,00 slechts €113,46. Dit is maar liefst een korting van €8,54 per maand. 

Anne van Hout

Anne van Hout, werkt als freelance journalist - heeft als doel om elke consument zo goed mogelijk te informeren door nieuwsberichten rondom zorgverzekeringen voor een ieder toegankelijk te maken.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.