Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

verschuiving publicatie zorgverzekering

Verschuivingen publicatiedatums zorgpremies

29 okt 2013

Met nog drie weken te gaan tot de uiterste publicatiedatum voor de zorgpremies zijn er nog maar relatief weinig zorgpremies bekend gemaakt.

Evenals vorig jaar publiceerde ook DSW dit jaar als eerste de zorgpremie tegen het einde van september. Verzekeraars Zilveren Kruis, Avéro Achmea, ONZF, Agis en Pro Life maakte vorig jaar hun premies begin november bekend maar vervroegde de publicatie dit jaar met twee weken.

Het tegenovergestelde geldt voor zorgverzekeraars Menzis en Azivo. Zij maakten hun premies vorig jaar op respectievelijk 22 en 25 oktober bekend maar hebben tot op heden nog geen uitspraken gedaan over de exacte hoogte van de zorgpremies voor 2014.

Kijkend naar de spreiding rondom 19 november over de afgelopen jaren is een zeer wisselend beeld zichtbaar. Zo daalde de spreiding zeer sterk van 2009 tot 2011 maar steeg naar 2012 en bleef redelijk gelijk in 2013. Hoe het beeld voor 2014 eruit zal zien is nog afwachten. Wellicht kunnen we binnenkort de zorgpremie van IZZ verwachten welke vorig jaar op 31 oktober bekend gemaakt werd.

Benieuwd naar de zorgverzekeringen voor 2014? Schrijft u zich dan in voor ons overstapalarm op de homepagina en ontvang direct een e-mail zodra alle premies bekend zijn zodat u direct kunt starten met uw zorgverzekering vergelijken

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.