Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

minima polis

Verzekeringen voor de minima steeds minder beschikbaar!

9 aug 2018

Steeds meer verzekeraars hebben aangegeven komend zorgseizoen te stoppen met de zorgverzekering voor de minima. Steeds meer gemeentes maken zich dan ook zorgen of zij dit volgend jaar voor hun bewoners nog kunnen aanbieden. Eerder al lieten Zilveren Kruis en Menzis weten te stoppen met deze zorgverzekering. (Deze polis is beschikbaar in veel gemeente voor mensen met een inkomen tot maximaal 130% van het minimumloon). Voor sommige mensen was dit de ideale oplossing omdat ze in sommige gevallen een goedkopere zorgverzekering kunnen afsluiten. 

Wat moet je doen als je nu deze polis hebt?

Sowieso is het altijd al goed geweest om tegen het eind van het seizoen je zorgverzekering te vergelijken met alle aanbieders. Eerder lieten wij al weten dat het hebben van een minima polis vaak niet eens de goedkoopste polis is die je nodig hebt. Een zorgverzekering is namelijk erg persoonlijk, zo kan je buurvrouw 30x fysiotherapie nodig hebben en jij niet een keer, en dit scheelt aanzienlijk geld. Vaak zit dit al wel verwerkt in de aanvullende dekking van de minimapolis waardoor als je dit niet noodzakelijk acht, je hierop fors kunt besparen. Via onze zorgvergelijker kan je dan ook zelf exact aankllikken wat je wensen zijn voor het komende jaar en zo besparen op je zorgpremie.

Hulp bij het vergelijken van je zorgverzekering?

Heb je hulp nodig bij je zorgpremie vergelijken? Dat is mogelijk, ten tijde van het zorgseizoen zit bij ons het hele team klaar om u zowel telefonisch als via de webchat te helpen met het vergelijken en u te ondersteunen bij de overstap naar een nieuwe zorgverzekering.  Wij kunnen dan gezamenlijk kijken welke zorgverzekering het beste aansluit op uw wensen.

Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van de zorgverzekeringen, blijft u ons volgens zowel op social media als op de website of via de nieuwsbrief!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.