Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Unive en VGZ zorgpremie 2016

VGZ en Unive Zorgpremie 2016

18 nov 2015

VGZ, de laatste grote verzekeraar, met meer dan 4.000.000 verzekerden, die haar premies nog bekend moest maken heeft dit gedaan. In tegenstelling tot de andere “grote” verzekeraars liet VGZ weten dat de premie voor de basisverzekering gelijk blijft behoudens de Budgetpolis (stijgt 4 euro per maand). Ook het label van VGZ Unive liet weten heeft laten weten de zorgpremie niet te laten stijgen voor het basispakket.

Aanvullende zorgverzekeringen VGZ en Unive:

De aanvullende verzekeringen van beide labels maken wel een stijging door van enkele euro’s per maand op de pagina’s van de verzekeraars komen alle ins en outs te staan van de aanvullende polissen,  zie ook:

Dan kunt u zien dat er voor de nieuwe leden van Unive bijvoorbeeld een korting van 10% geldt indien u deze afsluit en dat de zorgpremie van VGZ inkomensafhankelijk zal zijn voor 2016.

Het wachten morgen is nog op een overgroot deel van de andere verzekeraars en labels zoals ONVZ de prijzen van 2016 bekend maken. Vanaf morgen is het mogelijk om gebruik te maken van onze geheel vernieuwde zorgvergelijker die gelijk laat zien of uw huidige zorgverleners gecontracteerd zijn door de zorgverzekeraars in 2016. Eerder al kwam er naar voren dat er zorgverzekeraars zijn die de prijs tot wel 12 euro per maand ofwel 144 euro per jaar laten stijgen. Het is dan ook dit jaar meer dan ooit aantrekkelijk om de zorgpremie 2016 te vergelijken om te besparen op de kosten voor de zorgverzekering 2016!

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.